Gemenskapsfrågor och svar
Kan jag få tillbaka min gamla beskrivning?
Describer sparar inte en backup av ersatta beskrivningar. Återställ från din egen kopia, till exempel en produkt-CSV-export, eller kör en ny uppgift.
Maya
Describer ersätter beskrivningen direkt och sparar inte den tidigare texten, så det finns ingen ångra-funktion.
Om du exporterade dina produkter som CSV innan uppgiften, klistra in eller importera tillbaka den gamla texten. Vid stora omskrivningar, exportera först och testa på några produkter.
Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Ångra eller återställ en beskrivning