Hoppa till innehållet

Ångra eller återställ en beskrivning

Describer Felsökning

Describer sparar inga säkerhetskopior. Så här skyddar och återställer du din text.

När Describer sparar en beskrivning ersätter den den gamla på produkten. Describer sparar inte en kopia av den tidigare texten, så det finns ingen ångra-knapp.

Innan en stor uppgift

  • Exportera dina produkter från Shopify admin som en CSV-fil för att behålla en kopia av de aktuella beskrivningarna
  • Testa först på några Specifika produkter
  • Låt Ersätt befintliga beskrivningar vara avstängt om du inte vill att långa beskrivningar ska skrivas om

För att återställa en beskrivning

  • Öppna produkten med Redigera i Shopify från uppgiftsdetaljerna och klistra in din sparade text
  • Eller importera CSV-filen du exporterade innan uppgiften

För att förbättra istället för att återställa

Ändra längd, ton eller anpassade instruktioner och kör en ny uppgift på produkten, med Ersätt befintliga beskrivningar på och Hoppa över tidigare bearbetade bilder avstängt.

Relaterade artiklar