Dina beskrivningar finns kvar på dina produkter. Uppgifter och inställningar tas bort.
Du kan avinstallera Describer när som helst från avsnittet appar i din Shopify admin. Det finns inget betalt abonnemang att avboka på Gratis-planen.
Vad som finns kvar
- Varje beskrivning som Describer skrev finns kvar på dina produkter eftersom den sparades i Shopify
Vad som tas bort
- Dina uppgifter, uppgiftshistorik och scheman för återkommande uppgifter; pågående och väntande uppgifter avbryts först
- Dina Describer-inställningar
Återinstallation
Om du installerar Describer igen senare börjar du med standardinställningar och en tom Historik. Produkter som beskrivits tidigare har fortfarande sina beskrivningar. Med Hoppa över tidigare bearbetade bilder räknas inte tidigare uppgifter längre eftersom de togs bort.
Problem? Berätta för oss innan du går på hi@yassinemalti.com.