Je beschrijvingen blijven op je producten staan. Taken en instellingen worden verwijderd.
Je kunt Describer op elk moment verwijderen via het app-gedeelte van je Shopify admin. Er is geen betaald abonnement om te annuleren bij het Gratis plan.
Wat blijft
- Elke beschrijving die Describer heeft geschreven blijft op je producten staan, omdat deze is opgeslagen in Shopify
Wat wordt verwijderd
- Je taken, taakgeschiedenis en geplande terugkerende taken; lopende en in behandeling zijnde taken worden eerst geannuleerd
- Je Describer-instellingen
Opnieuw installeren
Als je Describer later opnieuw installeert, begin je met standaardinstellingen en een lege Geschiedenis. Producten die eerder beschreven zijn, hebben nog steeds hun beschrijvingen. Met Eerder verwerkte afbeeldingen overslaan tellen eerdere taken niet meer mee omdat ze zijn verwijderd.
Had je een probleem? Laat het ons weten voordat je vertrekt via hi@yassinemalti.com.