Twoje opisy pozostają na produktach. Zadania i ustawienia są usuwane.
Describer możesz odinstalować w dowolnym momencie z sekcji aplikacji w panelu Shopify. Na planie Darmowym nie ma płatnej subskrypcji do anulowania.
Co pozostaje
- Każdy opis napisany przez Describer pozostaje na Twoich produktach, ponieważ został zapisany w Shopify
Co jest usuwane
- Twoje zadania, historia zadań oraz harmonogramy zadań cyklicznych; zadania w trakcie i oczekujące są najpierw anulowane
- Twoje ustawienia Describer
Ponowna instalacja
Jeśli zainstalujesz Describer ponownie później, zaczniesz z domyślnymi ustawieniami i pustą Historią. Produkty opisane wcześniej nadal mają swoje opisy. Dzięki opcji Pomiń wcześniej przetworzone obrazy wcześniejsze zadania nie są już brane pod uwagę, ponieważ zostały usunięte.
Miałeś problem? Powiedz nam o tym przed odejściem na hi@yassinemalti.com.