Använd Shopifys sparfält för att behålla eller förkasta dina ändringar.
Describers inställningssida använder standardfältet för sparande i Shopify.
- Ändra något fält; sparfältet visas högst upp i Shopify admin
- Klicka på Spara för att behålla ändringarna. Ett meddelande bekräftar Inställningar sparade!
- Klicka på Förkasta för att återgå till dina senast sparade värden
När ändringar träder i kraft
- En ny Gränssnittsspråk gäller för appen direkt efter sparande
- En ny Språk, Skrivton eller dataalternativ gäller för uppgifter som körs efter sparandet, inklusive schemalagda körningar och automatisering
- Beskrivningar som redan är skrivna ändras inte. Kör en uppgift med Ersätt befintliga beskrivningar på för att skriva om dem