Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Co robi opcja Pomiń wcześniej przetworzone produkty?

Pomija każdy produkt uwzględniony w poprzednim zakończonym zadaniu, nawet jeśli wtedy tylko go pominięto. Wyłącz tę opcję, aby ponownie przetworzyć te produkty.

Maya

Sukces klienta ·

Pomiń wcześniej przetworzone produkty jest domyślnie włączone. Pomija produkty, które zostały już uwzględnione w poprzednim zakończonym zadaniu, niezależnie od tego, czy zadanie je opisało, czy pominęło.

Wyłącz tę opcję, gdy chcesz przepisać produkty z nowymi ustawieniami, na przykład z nowym tonem lub językiem.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Pomiń wcześniej przetworzone produkty