Nowe produkty są opisywane z tymi samymi filtrami i ustawieniami opisu co zadanie.
Auto-przetwarzanie wykorzystuje wszystko, co ustawiłeś w zadaniu, więc traktuj zadanie jako regułę dla przyszłych produktów.
Co jest wykorzystywane ponownie
- Przetwarzaj tylko opublikowane produkty oraz Przetwarzaj tylko aktywne produkty
- Filtr nazwy dostawcy
- Zastąp istniejące opisy: gdy wyłączone, nowy produkt, który ma już 60 lub więcej słów, pozostaje bez zmian
- Długość opisu, Własne instrukcje oraz Słowa do użycia lub unikania
Uważaj na produkty robocze
Wielu sprzedawców tworzy produkty jako wersje robocze i publikuje je później. Jeśli zadanie ma włączone Przetwarzaj tylko opublikowane produkty i Przetwarzaj tylko aktywne produkty, produkt utworzony jako wersja robocza jest pomijany. Utwórz osobne zadanie auto-przetwarzania z wyłączonymi tymi filtrami, jeśli chcesz mieć opisy gotowe przed premierą.