Zatrzymaj automatyczne opisywanie nowych produktów ze strony Historia. Operacji nie można cofnąć.
Aby zatrzymać opisywanie nowych produktów przez zadanie, otwórz Historię, rozwiń menu akcji zadania i wybierz Wyłącz auto‑aktualizację.
Potwierdź uważnie
Potwierdzenie brzmi: Czy na pewno chcesz wyłączyć funkcje auto-aktualizacji dla tego zadania? Operacji nie można cofnąć. Po wyłączeniu nie można ponownie włączyć auto-przetwarzania dla tego zadania.
Jak włączyć ponownie później
- Utwórz nowe zadanie z tym samym źródłem i ustawieniami
- Włącz Auto-przetwarzaj nowe produkty spełniające kryteria tego zadania
- Prześlij je; po pierwszym uruchomieniu nowe produkty będą ponownie objęte
Wyłączenie auto-aktualizacji nie zmienia już napisanych opisów.