Stop automatische beschrijvingen voor nieuwe producten vanaf de pagina Geschiedenis. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Om te voorkomen dat een taak nieuwe producten beschrijft, open je Geschiedenis, open je het actiemenu van de taak en kies je Auto‑update uitschakelen.
Bevestig zorgvuldig
De bevestiging luidt: Weet je zeker dat je de auto-update functies voor deze taak wilt uitschakelen? Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt. Eenmaal uitgeschakeld kun je auto-verwerking niet meer inschakelen voor die taak.
Om het later weer in te schakelen
- Maak een nieuwe taak aan met dezelfde bron en instellingen
- Zet Auto-process nieuwe producten die aan de criteria van deze taak voldoen aan
- Dien deze in; na de eerste uitvoering worden nieuwe producten weer verwerkt
Het uitschakelen van auto-update verandert niets aan reeds geschreven beschrijvingen.