Stoppa automatiska beskrivningar för nya produkter från sidan Historik. Detta kan inte ångras.
För att stoppa en uppgift från att beskriva nya produkter, öppna Historik, öppna uppgiftens åtgärdsmeny och välj Inaktivera auto‑uppdatering.
Bekräfta noga
Bekräftelsen lyder: Är du säker på att du vill inaktivera auto‑uppdateringsfunktionerna för denna uppgift? Denna åtgärd kan inte ångras. När den är inaktiverad kan du inte slå på auto‑bearbetning igen för den uppgiften.
Så här slår du på det igen senare
- Skapa en ny uppgift med samma källa och inställningar
- Slå på Auto-processa nya produkter som matchar denna uppgifts kriterier
- Skicka in den; efter första körningen täcks nya produkter igen
Att inaktivera auto‑uppdatering ändrar inte redan skrivna beskrivningar.