Behåll ditt framsteg i guiden och fortsätt senare med Fortsätt utkast.
Guiden Ny uppgift sparar ditt framsteg så att du inte förlorar en halvfärdig uppgift.
Hur utkast fungerar
- Ändringar sparas automatiskt (Sparar automatiskt...), eller klicka på Spara utkast
- Om du lämnar ett steg med osparade ändringar erbjuder Spara ditt framsteg alternativen Spara & fortsätt, Förkasta & fortsätt eller Avbryt
- Ett utkast behåller valda produkter eller kollektioner, produktinställningarna, beskrivningsinställningarna och schemaläggningsalternativen
Komma tillbaka
När du öppnar Ny uppgift igen visar Describer Du har ett osparat utkast med tidpunkten då det sparades. Välj Fortsätt utkast för att fortsätta där du slutade, eller Börja om för en ny uppgift. Att skicka in en uppgift rensar dess utkast.