Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Czy mogę anulować zadanie podczas jego wykonywania?

Tak. Wybierz Anuluj zadanie dla zadania Oczekujące lub Przetwarzane. Opisy już zapisane pozostają na produktach, a zadanie można ponowić później.

Yassine

Założyciel ·

Tak. W Historia otwórz akcje zadania Oczekujące lub Przetwarzane i wybierz Anuluj zadanie.

Produkty już opisane zachowują nowe opisy, a kredyty pozostają wykorzystane. Reszta pozostaje nietknięta. Możesz użyć Ponów później.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Anuluj lub usuń zadanie