Przejdź do treści

Anuluj lub usuń zadanie

Describer Historia

Zatrzymaj zadanie oczekujące lub w trakcie, albo usuń zadanie z listy Historii.

Anuluj zadanie

Dostępne dla zadań Oczekujące i Przetwarzanie. Potwierdź za pomocą Anuluj zadanie; tej akcji nie można cofnąć. Opisy zapisane przed anulowaniem pozostają na produktach. Później możesz użyć Ponów, aby uruchomić zadanie od początku.

Usuń zadanie

Dostępne dla każdego zadania. Potwierdź za pomocą Usuń, aby usunąć je z listy Historii zadań. Usunięcie zadania nie zmienia żadnych opisów produktów.

Zadania cykliczne

Anulowanie lub usunięcie zadania z głównej listy zachowuje jego harmonogram cykliczny. Aby zatrzymać przyszłe uruchomienia, użyj Anuluj zadanie cykliczne w karcie Zaplanowane automatyzacje. Aby zatrzymać automatyczne opisy dla nowych produktów, użyj Wyłącz auto‑aktualizację.

Pokrewne artykuły