Naar inhoud springen

Een taak annuleren of verwijderen

Describer Geschiedenis

Stop een taak die in wachtrij staat of bezig is, of verwijder een taak uit de Geschiedenislijst.

Taak annuleren

Beschikbaar voor In wachtrij en Verwerken taken. Bevestig met Taak annuleren; deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt. Beschrijvingen die al zijn opgeslagen voordat je annuleerde blijven op de producten staan. Je kunt later Opnieuw gebruiken om de taak opnieuw vanaf het begin uit te voeren.

Taak verwijderen

Beschikbaar voor elke taak. Bevestig met Verwijderen om de taak uit de Taakgeschiedenislijst te verwijderen. Het verwijderen van een taak verandert geen productbeschrijvingen.

Terugkerende taken

Het annuleren of verwijderen van een taak uit de hoofd lijst behoudt het terugkerende schema. Om toekomstige uitvoeringen te stoppen, gebruik Terugkerende taak annuleren in de kaart Geplande automatiseringen. Om automatische beschrijvingen voor nieuwe producten te stoppen, gebruik Auto‑update uitschakelen.

Gerelateerde artikelen