Stoppa en väntande eller pågående uppgift, eller ta bort en uppgift från Historiklistan.
Avbryt uppgift
Tillgängligt för Väntar och Bearbetas-uppgifter. Bekräfta med Avbryt uppgift; denna åtgärd kan inte ångras. Beskrivningar som redan sparats innan du avbröt finns kvar på produkterna. Du kan senare använda Försök igen för att köra den igen från början.
Ta bort uppgift
Tillgängligt för alla uppgifter. Bekräfta med Ta bort för att ta bort den från Uppgiftshistoriklistan. Att ta bort en uppgift ändrar inga produktbeskrivningar.
Återkommande uppgifter
Att avbryta eller ta bort en uppgift från huvudlistan behåller dess återkommande schema. För att stoppa framtida körningar, använd Avbryt återkommande uppgift i kortet Schemalagda automatiseringar. För att stoppa automatiska beskrivningar för nya produkter, använd Inaktivera auto‑uppdatering.