Gemeenschaps Q&A
Hoe schakel ik automatisch verwerken uit?
Open in Geschiedenis de acties van de taak en kies Auto‑update uitschakelen. Dit kan niet meer worden ingeschakeld, maak een nieuwe taak als je het weer nodig hebt.
Liam
Open Geschiedenis, zoek de taak met Alleen producten onder Automatisch, open de acties en kies Auto‑update uitschakelen.
Dit kan niet ongedaan worden gemaakt voor die taak. Annuleren of verwijderen van de taak stopt het ook. Beschrijvingen die al zijn geschreven blijven op je producten staan.
Gerelateerd helpartikel: Lees de gids → — Auto-update uitschakelen voor een taak