Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Jak wyłączyć auto-przetwarzanie?

W Historii otwórz akcje zadania i wybierz Wyłącz auto‑aktualizację. Nie można tego cofnąć, więc jeśli potrzebujesz ponownie, utwórz nowe zadanie.

Liam

Wsparcie ·

Otwórz Historię, znajdź zadanie z Tylko produkty pod Auto, otwórz jego akcje i wybierz Wyłącz auto‑aktualizację.

Nie można tego cofnąć dla tego zadania. Anulowanie lub usunięcie zadania również je zatrzymuje. Opisy już napisane pozostają na Twoich produktach.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Wyłącz auto-aktualizację w zadaniu