Hoppa till innehållet

Gemenskapsfrågor och svar

Hur stänger jag av auto‑bearbetning?

I Historik, öppna uppgiftens åtgärder och välj Inaktivera auto‑uppdatering. Det kan inte slås på igen, så skapa en ny uppgift om du behöver den igen.

Liam

Support ·

Öppna Historik, hitta uppgiften med Endast produkter under Auto, öppna dess åtgärder och välj Inaktivera auto‑uppdatering.

Detta kan inte ångras för den uppgiften. Att avbryta eller ta bort uppgiften stoppar den också. Beskrivningar som redan skrivits finns kvar på dina produkter.

Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Inaktivera auto‑uppdatering på en uppgift