Gemeenschaps Q&A
Wat gebeurt er als ik Describer verwijder?
Elke beschrijving die Describer schreef blijft op je producten staan. Je taken, geschiedenis, terugkerende schema's en Describer-instellingen worden verwijderd.
Yassine
Beschrijvingen worden opgeslagen in Shopify, dus ze blijven op je producten staan nadat je de app hebt verwijderd.
Describer annuleert lopende taken en verwijdert je taken, geschiedenis, terugkerende schema's en instellingen. Als je later opnieuw installeert, begin je met standaardinstellingen en een lege Geschiedenis.
Gerelateerd helpartikel: Lees de gids → — Describer verwijderen