Społeczność Q&A
Co się stanie, jeśli odinstaluję Describer?
Każdy opis napisany przez Describer pozostaje na Twoich produktach. Twoje zadania, historia, harmonogramy cykliczne i ustawienia Describer zostaną usunięte.
Yassine
Opisy są zapisane w Shopify, więc pozostają na Twoich produktach po odinstalowaniu.
Describer anuluje uruchomione zadania i usuwa Twoje zadania, historię, harmonogramy cykliczne oraz ustawienia. Jeśli zainstalujesz ponownie, zaczniesz z domyślnymi ustawieniami i pustą Historią.
Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Odinstalowywanie Describer