Hoppa till innehållet

Gemenskapsfrågor och svar

Vad händer om jag avinstallerar Describer?

Varje beskrivning som Describer skrev finns kvar på dina produkter. Dina uppgifter, historik, återkommande scheman och Describers inställningar tas bort.

Yassine

Grundare ·

Beskrivningarna sparas i Shopify, så de finns kvar på dina produkter efter avinstallationen.

Describer avbryter pågående uppgifter och raderar dina uppgifter, historik, återkommande scheman och inställningar. Om du installerar om senare börjar du med standardinställningar och en tom Historik.

Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Avinstallera Describer